+86 021 67109909     + 86 18017809222
toate categoriile

Acasă> Despre noi

COMPANIE PROFIL


PROFILUL COMPANIEI

Shanghai Shangpeng Electric Co., Ltd a fost înființată în 1997. SGE este o cercetare și dezvoltare și producție de instrumente de detectare a densității gazului SF6 și alte produse și oferă soluții complete de control de automatizare pentru întreprinderile de înaltă tehnologie. Avem o echipă de cercetare și dezvoltare de primă clasă și drepturi independente de proprietate intelectuală. SGE cooperează, de asemenea, cu profesori universitari și doctori de la Universitatea Jiao Tong din Shanghai, Universitatea de Știință din China de Est etc. Am făcut cooperare și am lansat o serie de proiecte de cercetare. SGE are un sistem strict de management al calității. Folosim coduri de bare pentru a scana și a înregistra de la materii prime la produse. Am trecut de sistemul de management al calității ISO9001, sistemul de management de mediu ISO14001, licența pentru echipamente de măsurare CMC, raportul de testare a instrumentelor Shanghai etc.

TEHNOLOGIE


Despre TEHNOLOGIE

Compania noastră acordă atenție inovației tehnologice și cultivării echipei de cercetare și dezvoltare. Acum, personalul nostru tehnic de bază al echipei de cercetare și dezvoltare are peste 10 oameni profesioniști care nu dețin doar diplome de doctor și master, ci și experiență în industrie. Echipa cooperează profund cu universități, de exemplu, Universitatea Jiaotong din Shanghai/Universitatea de Știință și Tehnologie din China de Est/Universitatea din Shanghai pentru a combina producție-predare-cercetare. Una dintre echipele de cercetare și dezvoltare, condusă de profesorul Wang Yongqing de la Universitatea de Știință și Tehnologie din China de Est. Avem peste 20 de brevete de invenție. În anul 2014, am câștigat fondul de inovare din orașul Shanghai.

Furnizor profesional de soluții integrate de gaz SF6

Principalele noastre produse sunt:

Densitatea SF6, sistem și echipamente de măsurare a micro-apei Produse de descompunere SF6, instrumente de măsurare și analiză a purității

Tester cuprinzător SF6 și aparat imagine infraroșu

Echipamente de întreținere și întreținere a echipamentelor cu gaz SF6

Sistem riguros de management al calității

Compania a trecut sistemul de management al calității ISO9001, certificarea internațională CE și licența națională pentru aparatele de măsurare CMC, etc. Acestea au pus o bază solidă pentru creșterea popularității companiei și pentru fabricarea de produse de înaltă calitate.

Certificat


Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare
Certificare

COMPANIE CULTURĂ


  • 01

   Membru al Asociației industriale a echipamentelor electrice din China, filiala de comutatoare de înaltă tensiune

  • 02

   Membru al Asociației Industriei Instrumentelor din China, Filiala Instrumentelor de Automatizare Industrială

  • 03

   Companie subsidiară a EFG4/Membră a Asociației Industriei Internet of Things din Shanghai

  • 04

   Membru al Clubului de producție și investiții al Universității Jiao Tong din Shanghai

  • 05

   Membru al MBA al Universității Jiao Tong

CO-BRANDING


AEG
LS
HYUNDAI
TOSHIBA
HEZONG
CHNT
TBEA
Sieyuan
CAND TU
TK
HYGC
Rețeaua electrică a Mongoliei Interioare
ZHENGTAI
CHINA SUD REȚELĂ ELECTRICĂ
PA